Årets längsta pass

Thats right. Idag blev det årets och även karriärens längsta pass, 7h17min aktiv cykeltid (tot tid: 7h40min) alltså bara 23min där jag stod still.

Ett riktigt höjdarpass alltså. Körde första 6h själv innan jag mötte Calle i bergen för att sedan ”rulla” hem tillsammans.
Till en början kändes det segt idag. Det börjar kännas att man har tränat mycket här nere nu precis som det ska. Efter några timmar upp och ner i bergen så började det kännas bättre faktiskt, men var fortfarande någorlunda slitsamt. Efter att jag mött upp Calle så stannade vi vid ett fik och jag fick köpa några choklad bars för att få i mig energi. Var riktigt nära på att gå tom men som tur var så fick jag lite extra kraft ifrån en snickers och vi kunde ”rulla” hem.

Inte mycket bilder ifrån idag tyvärr då jag inte orkade ta upp kameran…… Lyssnade på musik och podcasts och kontakten satt löst i telefonen så kunde inte riktigt ta upp den…. för er som ville veta.

Nu är det endast 3st träningsdagar kvar där jag imorgon har tänkt att köra ännu ett långpass. På Lördag blir det väl också långt med inslag av intervaller, och på Söndag dagen innan vi åker hem blir det nog max 2h lugnt för att minska risken för att bli dödssjuk när man kommer hem……

Nu ska vi sova. Ha det gott! Chaoo

Dagens pass hittar ni hääär

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: