Trainer och nytt VO2

Godkväll allesammans.

Precis dammat av ett gött trainer pass. 4x10min tröskel ish blev det med 2st på 90 kadens och 2st på lite lägre (ca 70). Försökte hålla mig runt 310-330w vilket ändå kändes okej. Efter dagens pass så ploppade det upp i min garmin att jag hade fått ett nytt VO2. Ingen aning hur den räknar ut sådant men det nya värdes var 73. Det bästa uppmätta jag har haft på test har jag för mig är 75.8, eller om det var 74.8.

Vi får se hur mycket det spelar roll i helgen då de sista 2 tävlingarna i västgötacupen mtb för året ska avgöras i Hallby och Vista. Kan jag kamma hem 2st vinster tro? Förra året vann jag på Hallby racet. Vi får se!

Jag har även tänkt köra lite race på zwift här nu i höst/vinter. Kommer försöka köra livestream på dom flesta och därför har jag gjort denna halv proffsiga mallen för det. Tanken är att jag ska ha webcam till vänster om zwift bilden. Ni kan hitta min youtube kanal på den här länken där jag kommer att köra livestreamen och även lägga upp diverse videos. Kolla in den vet ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: