Team 2020

Skövde CK Team 30K 2020


Teamets Cyklister

Jesper Svensson


Viktor Henrysson


Johan Norén


Teamets bakgrund och syfte

Teamet startades upp 2015 med namnet Skövde CK Team Sportson som då var ett klubbteam med sammarbetspartner Sportson.
Tanken med det här cykelteamet var ifrån början och är fortfarande att visa för övriga medlemmar i klubben att det finns potential och stöd för att kunna utvecklas som cyklist i Skövde CK och bli så bra man kan och vill bli. Det är inga andra klubbar i Sverige som har klubbteam på det här sättet och vi var unika med detta redan ifrån start.
Teamets medlemmar första året var:
– Jesper Svensson
– Richard Eldholm
– David Hulström
– Sebastian Holmgren
– Sebastian Svahn

Teamemchef och spindeln i nätet är sedan start Mats Svensson som gör ett gediget jobb med att driva runt och kunna fortsätta med teamet kommande år.

På senare år och till 2020 har teamets målbild ändrats en aning och nu utmärker vi oss som ett av de vassaste mtb-långlopps orienterade teamen i Sverige. Ambitionen 2020 är att ta pallplats på samtliga Långloppscup-deltävlingar och en pallplats på cykelvasan.
Målet att få yngre cyklister i klubben att utvecklas finns fortfarande kvar och lite efter varje år som går så ändras teamets förutsättningar och mål beroende på vilka cyklister som kommer att vara med och vilka grenar som dessa satsar emot.

Har du frågor angående teamet eller kanske vill vara med och stötta oss mot kommande satsningar så går det utmärkt att kontakta oss via den här länken


30K-Logo-utan-text.png
30k sport i Skövde, en cykelbutik och träningsklinik

Skövde CK
Skövde Cykelklubb

furhoffs-logo
Furhoffs i Skövde

Kynningsrud

Maurten

Poc

CycleserviceNordic

Vid frågor angående samarbete så kontakta oss här.


Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: